Last news in Fakti

29 Август, 2022 14:12 849 0

Мендеш е подновил преговорите с Челси за трансфер на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • жорже мендеш

Португалецът бе в плановете на новия собственик на лондончани Тод Боели още в началото на лятото, когато стана ясно, че Роналдо иска да си тръгне от „Олд Трафорд“ за да играе отново в Шампионската лига

Мендеш е подновил преговорите с Челси за трансфер на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е подновил преговорите с Челси за евентуален трансфер на звездата на Манчестър Юнайтед. Португалецът бе в плановете на новия собственик на лондончани Тод Боели още в началото на лятото, когато стана ясно, че Роналдо иска да си тръгне от „Олд Трафорд“ за да играе отново в Шампионската лига.

Сделката обаче бе стопирана, тъй като според информациите мениджърът на Челси Томас Тухел е бил против привличането на звездата. Вчера пък „Таймс“ разкри, че германецът се е отказал от тази идея след разговор със своя сънародник Ралф Рангник, който бе временен мениджър на „червените дяволи“ през втората половина от миналия сезон.

Междувременно Челси се насочи към нападателя на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг. Трансферът бе почти договорен между двата клуба, но в последните дни медиите на Острова разкриха, че е напът да се провали, тъй като Челси не може да се разбере с габонеца за личните му условия.

Тухел обаче държи да има нов нападател до затварянето на летния прозорец и поради тази причина Мендеш отново е започнал да води разговори с лондончани през уикенда. Големият въпрос е дали мениджърът на Челси, който продължава да има резерви към евентуалния трансфер на Кристино, ще склони на подобна сделка, тъй като се вижда, че отборът има проблеми в атака.

Говори се, че Челси готви и оферта за крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА