30 Август, 2022 12:23 1 083 1

Заместникът на Йомов в ЦСКА получи разрешение да мине медицински прегледи

  • георги йомов-
  • цска-
  • футбол-
  • марселино кареазо

Очаква се Марселино да акостира в близките дни в България, за да финализира сделката

Заместникът на Йомов в ЦСКА получи разрешение да мине медицински прегледи - 1
Снимка: БГНЕС

Спряганият за заместник на Георги Йомов - Марселино Кареазо, е получил официално разрешение от настоящия си клуб Онсе Калдас да премине необходимите медицински изследвания, преди да стане част от състава на ЦСКА.

Информацията е предадена от местен източник, който се позовава на официално писмо, с което клуба дава своето благоволение. Очаква се Марселино да акостира в близките дни в България, за да финализира сделката.

Припомняме, че привличането му се налага така на пожар, след като Георги Йомов беше хванат със забранени вещества по време на допинг тест и изчаква да разбере какво ще е наказанието му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той е генгста

    4 0 Отговор
    Тоя Йомов трябва да го изгонят дисциплинарно, незнам с какво заслужава заплатата си от 20 000лв при положение, че е един от най слабите в ЦСКА и, че с брат му употребяват амфетамини!!!