Last news in Fakti

30 Август, 2022 14:07 1 476 15

Сайтът на ЦСКА 1948 мълчи за мача с ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • клубен сайт

По темата последният материал е пресконференцията на треньора им Любослав Пенев преди двубоя

Сайтът на ЦСКА 1948 мълчи за мача с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

В сайта на ФК ЦСКА 1948, странно защо, няма репортаж от снощния мач на отбора срещу ЦСКА. По темата последният материал е пресконференцията на треньора им Любослав Пенев преди двубоя.

Там продължава навсякъде да се твърди, че този отбор е ЦСКА, което вбесява феновете на 31-кратния шампион, победил вчера с 2:1.

Както е известно, стигна се до много голямо напрежение. Феновете обиждаха и замеряха с всякакви предмети делегацията на ФК ЦСКА 1948, която беше във VIP-а на "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел Ковачев

    10 20 Отговор
    ...което вбесява припознаващите Литекс, победил вчера с 2:1

    Коментиран от #11, #12, #14

  • 2 Гост

    12 16 Отговор
    Т.н. "фенове", замеряли Любо, какво повече са дали на ЦСКА от него - по-добри футболисти ли са били от него и са играли за ЦСКА, по-добра кариера на футболисти в чужбина или в нац. отбор, издържат клуба като акционери ли.... Поне дете футболист създали ли са, което да се е пробвало да играе футбол!? Такива к.мплексари, вероятно без постоянни доходи не знаят как се рита топка и едва ли могат и 10 бр. крачета да направят на 21!? Виждал съм ги около стадиона - най-добри са с евтина бира в ръка и да поливат храстите, изхождайки се! Любо си има професия и ще я упражнява там, където му плащат и му гласуват доверие! Това го пиша, като фен на ЦСКА, а не на числото и ме е срам от такива "фенове"...

    Коментиран от #5, #15

  • 3 Стоян Александров

    10 21 Отговор
    Литекс вчера се зачеркна като уж софийския вече НЕСЪЩЕСТВУВАЩ И ФАЛИРАЛ ЦЕЦА. ФАЛИТА ГО НАПРАВИ ГАНЬО И ОНИЯ БАРЦЕЛОНСКИЯ. ФАЛИТ за да не плащат задълженията иииииии не се сравнявайте с ВЕЛИКИЯ ПФЛ ЛЕВСКИ ЩОТО НИЕ НЕ ФАЛИРАМЕ, А ПЛАЩАМЕЕЕЕЕЕЕ. ПЛАЩАМЕ И ЩЕ СИ ПЛАТИМ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ОТ НАС ДО СТОТИНКА. ЛОШОТО Е ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ОКРАДЪТ....Но ние сме горди левскари, ЛЕВСКАРИ ЗАВИНАГИ, ВЕЧНИ ЛЕВСКАРИ...

    Коментиран от #6

  • 4 Анималс

    2 17 Отговор
    Защото в устата им е още шедьовъра на Брадли! Той е вече жива легенда, рамо до рамо със Стефан Юруков, Живко Желев и Светльо Тодоров
  • 5 Стоян Александров

    11 14 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Еваллла ти. И в Левски са същите. Просто сме българи. Зависливи и долни хора, за съжаление. Като го изгониха от цеца Любо какво да прави ??? Патки ли да ходи да пасе ? Смешни станахте еййййй. Смешниииии. Левскар съм ама ме е срам от таквизи никакви фенчета, наркомани при това. А къде беше ръководството на ловчанлий в този момент ? Как предотвратиха тази вакханалия ? Срам, позор...

    Коментиран от #13

  • 6 Гост

    17 5 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Всички от Герена станахте
    "топ" юристи и тълкуватели на правото, откакто ЦСКА фалира! Същите "разбирачи" от футбол и право сте като замерящите Пенев на армията к.мплексари! Едва ли знаеш каква е разликата между спиране и поемане на топка, но си голям "капацитет" във футбола! И какво" вие" плащате на Герена? Плаща ръководството, докато неизбежно обявят фалит, а такива като теб само жулите евтина бира преди и след мач и "поливате" парка около стадиона...

    Коментиран от #7

  • 7 Стоян Александров

    5 17 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ехеееееее стигнал си доста далеко. Но. Но. Но е факт и го запомни това добре ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ С ТОВА ТЕМПО ДО ГОДИНА ИЛИ ДВЕ ЩЕ Е ЗАНУЛИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ВСИЧКООООО. ПФК ЛЕВСКИ Е ПОЧТИ СПАСЕН. САМО ОЩЕ МАЛКООООО. ЗА ПОСЛЕ НЕЗНАМ, АМА ЗА СЕГА ПФК ЛЕВСКИ Е СПАСЕН. САМО ОЩЕ МАЛКО. И това са абсолютните факти. Добре, че нямаме барселонския, че иначе сме заличени. Все пак имаме и късмет с това.

    Коментиран от #10

  • 8 фен

    20 5 Отговор
    Ще помоля феновете на държавния отбор от Подуяне да замълчат. Техният отбор отдавна трябваше да е фалирал, но поради факта, че е отбор на всички власти, все още не е закрит.
  • 9 Малък шанс

    8 13 Отговор
    ЦСКА 1948 играха добре и можеха да победят. На другото ЦСКА им върза и имаха късмет.
  • 10 Гост

    19 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Хайде да се спасят, ще се радвам, въпреки че не ми се вярва! И от Мъри зависи, щото ако се задържи малък перуци на пейката и стария изтрезнее... Току преразгледал лиценза! Сега сериозно - за мен играта футбол е мнооого преди идолопоклонничеството пред пред който и да е отбор, независимо че съм от ЦСКА! Факт е че ефбет лигата е пълна с неможачи във всички отбори, вкл. и ЦСКА!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    5 11 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    Тази пролет ходихме със сина на Герена да гледаме юношите на Левски и Ботев до 17 г. Детето се интересува, защото е футболист и гледа такива мачове, когато може. Любо беше на мача с жена си и разбрах, че сина му играеше за Ботев. Над 50 човека дойдоха да го поздравят и да си говорят с него, никакви скандали, дори критикуваше ръководството на Левски, че юношите им играят на изкуствен терен! Тогава беше треньор на Ц. Село, предстоеше мач с Левски и се шегуваха!
  • 14 Защо не слагаш пред

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Павел Ковачев":

    словоизлиянията си едно "според мен" - би било по-коректно. Защото според спортния съд в Лозана -най-висшият юридически орган в тази област - днешното ЦСКА -София е правоприемник на ЦСКА, т.е. - ЦСКА е ЦСКА. Виж, за "Левски -1914" истината е доста по-различна - днешното клубче НЯМА НИЩО ОБЩО като традиция и история с някогашния "Левски" - питайте Лавчис как стоят нещата...
  • 15 Цесекар

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Абсолютно вярно, с една единствена забележка, не съм съгласен да казват, че теса ЦСКА . Първо емблемата им няма нищо общо и второ играят в Бистрица. А къде ще работи Любо си е негова работа. Навремето Гибона игра в ЦСКА, това не пречи да си е легенда на Левски. Снощи грешката на Данаил Ганчев беше, че не се намеси да неговата гостите от ложата. Иначе можеше да ги освиркват колкото си искат. Нищо чудно да има наказание за това, че не са осигурили места за делегацията на гостуващия тим.