Last news in Fakti

31 Август, 2022 10:27 1 207 3

ЦСКА взема новата си звезда без пари

  • цска-
  • футбол-
  • марселино кареасо

Местните медии съобщават, че ЦСКА няма да плаща трансферна сума за Каресо, въпреки че има договор с колумбийците до края на календарната година

ЦСКА взема новата си звезда без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА е много близо до привличането на крилото Марселино Каресо от колумбийския елитен Онсе Калдас. От клуба вече обявиха, че са дали разрешение на 22-годишния футболист да пътува за България, за да премине медицинските прегледи и да подпише със столичани.

Местните медии съобщават, че ЦСКА няма да плаща трансферна сума за Каресо, въпреки че има договор с колумбийците до края на календарната година. Южноамериканците нямат финансови претенции към играча, което означава, че двете страни ще се разделят по взаимно съгласие.

Каресо е отказал да преподпише своя договор с Онсе Калдас и не е пожелал да премине в местния гранд Атлетико Хуниор, тъй като е обявил, че иска да играе в чужбина. По тази причина той е тренирал индивидуално на базата на клуба в последните три месеца.

До този момент 22-годишният Каресо е играл единствено в Онсе Калдас, за който дебютира през април 2018 година, когато е само на 17 години. За последните четири години той е взел участие в 140 двубоя във всички турнири, в които е отбелязал 20 попадения. През този сезон в местния шампионат Апертура Каресо се е отчел с 16 мача, 3 гола и 1 асистенция.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реално

    2 1 Отговор
    Те Припоците само такива вземат.А щом е без пари не е добре.От свободни агенти нечакай хаир.
  • 3 Свинчо

    3 0 Отговор
    Абе при тиретата само звезди няма един нормален ,да не пикаят после по звездата