Last news in Fakti

31 Август, 2022 11:01 1 794 0

Германска футболна легенда е измъчван от мистериозна болест

  • томас хеслер-
  • футбол-
  • германия-
  • болест

Заради проблема 56-годишният световен и европейски шампион не може да води тренировките на шестодивизионния берлински Пройсен

Германска футболна легенда е измъчван от мистериозна болест - 1
Снимка:

Германската футболна легенда Томас Хеслер е измъчван от мистериозна болест. Заради проблема 56-годишният световен и европейски шампион не може да води тренировките на шестодивизионния берлински Пройсен.

Според информация на „Билд“, Хеслер е получил загуба на паметта по време на последния мач на тима си през уикенда и не е успял да говори с футболистите. Бившият халф на Ювентус, Рома и Борусия Дортмунд се е оплакал от болки в гърба и звънтене в ушите. Лекарите все още не знаят каква болест е сполетяла легендарния футболист, тъй като резултатите от направените кръвни изследвания не са излезли.

„В момента не мога да провеждам тренировките на отбора, тъй като не знам какво ми е“, коментира Томас Хеслер пред най-тиражираният германски вестник.

„Шокирани сме заради неговото здравословно състояние. Много сме притеснени, тъй като никой не знае какво му е. Няма да го изоставим и да го уволним. Той излиза в болнични. Ще остане част от Пройсен, но с него ще преценим дали като треньор или на друга длъжност“, допълни спортният директор на клуба Пиер Зайферт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА