Last news in Fakti

31 Август, 2022 13:52 713 1

Джон Тери в “Туитър”: Мразя да виждам как ни бият

  • челси-
  • джон тери-
  • футбол-
  • висша лига

Нямам търпение трансферният прозорец да затвори, за да може тимът ни да се определи откъм състав и схема

Джон Тери в “Туитър”: Мразя да виждам как ни бият - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш капитан на Челси Джон Тери е възмутен от новата издънка на тима в Премиър лийг. Във вторник вечер отборът загуби с 1:2 при гостуването си на Саутхамптън и има само две победи пет мача. Преди това съставът на Томас Тухел се препъна още в Тотнъм и Лийдс.

“Мразя да виждам как ни бият - написа той в “Туитър”. - Саутхамптън бяха много добри, но и ние изглеждахме крайно нестабилни. Нямам търпение трансферният прозорец да затвори, за да може тимът ни да се определи откъм състав и схема. Толкова много ни липсва Рийс (Рийс Джеймс - б.р., който е болен), когато той не играе. Той е на 22 години и по мое мнение е бъдещ капитан”.

От миналата зима насам Джон Тери работи в Челси, като изпълнява доста функции на базата в Кобъм. Там той води тренировки, консултант е на треньорите и е ментор на играчите от академията, а освен това помага и за диалога с техните родители.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    джон се оказа мъжкар. навремето имах резерви към някои неща, направени от него, но през последните години е жеуезен, и с подкрепата за клуба, и с отношението към рома абрамович след "ония" събития в 404.