Last news in Fakti

1 Септември, 2022 10:10 2 081 3

Ню Йорк изживя луда нощ на US Open след знаменита победа на Серина Уилямс

  • серина уилямс-
  • us open-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • анет контавейт

Успехът на Серина, която след по-малко от месец ще навърши 41 години, хвърли в екстаз шумната публика на "Артър Аш", която се държеше като на футболен мач

Ню Йорк изживя луда нощ на US Open след знаменита победа на Серина Уилямс - 1
Снимка:

Ню Йорк изживя луда нощ на US Open след знаменита победа на Серина Уилямс. Легендата на световния тенис елиминира №2 в световната ранглиста - Анет Контавейт със 7:6, 2:6, 6:2 в мач, продължил 2 часа и половина.

Успехът на Серина, която след по-малко от месец ще навърши 41 години, хвърли в екстаз шумната публика на "Артър Аш", която се държеше като на футболен мач. Преди началото на турнира тя беше №605 в света и загатна, че US Open ще е прощалната ѝ сцена с тениса.

След края на двубоя Серина вдигна победоносно ръце, седна и си поплака, а по трибуните лудееха Тайгър Уудс, Спайк Лий, сестра ѝ Винъс, Били Джийн Кинг и други.

Следващата съперничка на Серина ще е Айла Томлянович от Австралия, №46 в ранглистата, която победи рускинята Евгения Родина с 1:6, 6:2, 7:6.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 го шо

    9 0 Отговор
    фармакологията прави чудеса в наше време.
  • 2 да де

    9 0 Отговор
    Този турнир не е ли само за жени?
  • 3 Рефер

    0 0 Отговор
    До тука ще е, както в последните турнири!