1 Септември, 2022 10:45 1 213 2

Евгений Сердюк официално е футболист на ЦСКА 1948

  • евгений сердюк-
  • футбол-
  • черно море-
  • цска 1948

24-годишният голмайстор преминава в редиците на „червените" от Черно море

Евгений Сердюк официално е футболист на ЦСКА 1948 - 1
Снимка:

Украинският нападател Евгений Сердюк официално е футболист на ЦСКА 1948, съобщиха от клуба. 24-годишният голмайстор преминава в редиците на „червените" от Черно море. Сердюк подписа договора си в клубния офис на „червените“, след което с гордост позира с фланелката на ЦСКА 1948 за първите си снимки като футболист на тима.

"В началото на следващата седмица се очаква и украинският нападател да започне подготовка със състава, воден от легендата Любослав Пенев. Сердюк беше категоричен, че няма търпение да се срещне с Ел Голеадор и че несъмнено ще може да научи много от него за играта си в предни позиции", пише още официалнят сайт на "червените".

На върха на атаката на Черно море Сердюк отбеляза общо цели 15 гола във 26-те си двубоя за „моряците“, като добави 4 асистенции и привлече интереса на множество клубове със страхотните си изяви в efbet Лига.

Преди да заиграе в българското първенство Сердюк е минал през школата на португалския Фатима, за който дебютира в мъжкия футбол през 2017 г. Играе в състава до 2019 г., като после има един сезон под наем в друг португалски отбор – Каса Пия, преди да пристигне във Варна.

Голмайсторът има зад гърба си и два мача за младежкия национален отбор на Украйна до 21 г. Той прави дебюта си с жълто-синята фланелка през март 2019 г. в приятелски мач срещу младежите на Казахстан.

"Сердюк впечатлява с добра техника, отлично позициониране, борбеност и прецизен завършващ удар. Приветстваме Евгений с добре дошъл и му пожелаваме да бъде здрав и головете му с фланелката на ЦСКА да не спират!", допълват от ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дааа

    0 1 Отговор
    Укрмагистралка.
  • 2 ЛапниШаран

    1 0 Отговор
    предател за няколко долара повече !!