Last news in Fakti

2 Септември, 2022 19:33 1 078 0

Ерик тен Хаг: Нямам търпение за предизвикателството на Арсенал (ВИДЕО)

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • арсенал

Нидерландецът очаква лидера в класирането на Висшата лига

Ерик тен Хаг: Нямам търпение за предизвикателството на Арсенал (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ерик тен Хаг призна, че очаква с нетърпение първото си голямо дерби срещу Арсенал този уикенд, въпреки факта, че неговият Манчестър Юнайтед не впечатлява по същия начин с играта си.

Гледах Арсенал - тежък съперник! Започнаха наистина добре, както всички знаем. Вижда се, че са отбор, който е заедно отдавна, с треньор, който налага своята философия в тима. За нас това ще е добър тест, за който нямам търпение“, сподели нидерландецът по време на пресконференцията си преди мача.

Междувременно той призна, че Антони Марсиал няма да е на разположение, докато Аарън Уан-Бисака и Люк Шоу ще могат да се борят за титулярни позиции.

„Червените дяволи“ приемат „артилеристите“ на „Олд Трафорд“ на 4 септември от 18:30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА