Last news in Fakti

6 Септември, 2022 15:13 2 029 0

Огромен скандал на мач в Турция: Фен нападна футболист на Бешикташ по време на мач (ВИДЕО)

  • дженк тосун-
  • жозеф да соуза-
  • анкарагюджю-
  • бешикташ-
  • футбол-
  • фен

Неговият съотборник реагира мигновено, като повали на земята запалянкото, след което той беше изведен от терена с помощта на стюардите

Огромен скандал на мач в Турция: Фен нападна футболист на Бешикташ по време на мач (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Огромен скандал се заформи след мача от турското първенство между Анкарагюджю и Бешикташ, завършил 2:3. В края на срещата фен на домакините нахлу на терена и спринтирайки нанесе удар в гърба на нападателя на "черните орли" Дженк Тосун. Неговият съотборник Жозеф да Соуза реагира мигновено, като повали на земята запалянкото, след което той беше изведен от терена с помощта на стюардите.

Главният рефер на срещата обаче показа директен червен картон на бразилеца за тези му действия, което доведе до сериозни полемики и протести от страна на гранда от Истанбул. На "Водафон Парк" са на мнение, че Жозеф не би следвало да бъде наказван и червеният картон трябва да бъде отменен от турската футболна федерация. От клуба публикуваха материал с подобни случки от други първенства. Самият футболист обяви, че не съжалява по никакъв начин за действията си и би сторил същото отново, за да защити съотборниците си.

Какво ще е наказанието на Жозеф все още не е ясно, но според медиите в Турция такова ще има, но минимално - 1 мач. Очакват се сериозни санцкии и за домакините на мача.

Бешикташ е лидер във временното класиране на Суперлигата. "Черните орли" имат 13 точки след 4 кръга.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА