Last news in Fakti

6 Септември, 2022 20:24 4 721 4

Вълна от негативни реакции срещу треньора на ПСЖ и Мбапе след неуместна шега

  • псж-
  • кристоф галтие-
  • килиан мбапе-
  • футбол

Заради саркастичен коментар на въпрос защо отборът е взел частен самолет за кратко пътуване за мача в Нант през уикенда

 Вълна от негативни реакции срещу треньора на ПСЖ и Мбапе след неуместна шега - 1
Снимка: БГНЕС

Вълна от негативни реакции заля старши треньора на ПСЖ Кристоф Галтие и звездата на отбора Килиан Мбапе заради саркастичен коментар на въпрос защо отборът е взел частен самолет за кратко пътуване за мача в Нант през уикенда.

"Сериозно ли отговаряте така???", написа в Туитър кметът на Париж Ан Идалго. "Събудете се момчета".

Вчера Галтие и Мбапе бяха запитани защо е необходимо пътуване със самолет за кратко разстояние, вместо играчите да се качат на значително по-екологичния бърз влак до Нант. Двамата се спогледаха и Мбапе избухна в смях, когато треньорът му отговори саркастично: "Тази сутрин говорихме за това с компанията, която организира нашите пътувания и за следващия път обмисляме пътуване с ветроходни лодки."

Изказването на треньора се превърна в хит в социалните мрежи и предизвика гневни коментари от потребители, еколози и министри.

"Обичам Мбапе, всички понякога се смеем в най-неподходящия момент и това наистина беше най-неподходящият момент“, каза министърът на финансите Бруно Льо Мер пред BFM TV.

„Но ние всички трябва да приемем изменението на климата сериозно“, каза той, добавяйки, че иронията на Галтие е „неуместна“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ламбо

    19 7 Отговор
    Дрън дрън , който има пари ще пътува и с ракета , а келешите като грета тумбата да си гледат работата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нуса Ал Дцахур ибн Насър

    4 0 Отговор
    Да го духат бедните! И Гр. Тумберг.