Last news in Fakti

9 Септември, 2022 22:40 2 089 2

Промоутър на Тайсън Фюри: Мачът срещу Джошуа няма да е тази година

  • боб аръм-
  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Двете британски звезди в тежка категория преговарят за мач помежду им в края на годината

Промоутър на Тайсън Фюри: Мачът срещу Джошуа няма да е тази година - 1
Снимка:

Боб Аръм, промоутър на Тайсън Фюри е на мнение, че ако Антъни Джошуа се изправи срещу неговия клиент през тази година ще бъде „заклан“. Двете британски звезди в тежка категория преговарят за мач помежду им в края на годината. И двамата са съгласни да се срещнат, но има различия относно датата на срещата.

Тайсън Фюри иска боят да е през ноември или най-късно в самото начало на декември. Причината за това е, че Олександър Усик вече обяви, че няма да се бие повече тази година и се върна у дома в Украйна. Очаква се Усик да е готов за битка през февруари или март догодина. Това обаче ще остави на Тайсън Фюри много малко време за подготовка, ако се изправи срещу Джошуа в средата на декември.

Аръм се съмнява, че „Битката за Британия“ ще се състои тази година. „Не мисля, че това ще стане тази година“, обяви Аръм пред „Мирър“. „Фюри иска да се срещнат, но аз се поставям в обувките на Еди Хърн и Джошуа. След като загубиха 2 пъти срещу Усик те ще искат да се върнат на ринга и да имат два боя, в които Ей Джей да си върне самочувствието. Ако се върне на ринга срещу Тайсън Фюри ще бъде заклан“, допълни промоутърът.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.