Last news in Fakti

10 Септември, 2022 11:34 2 129 0

Мбапе разкри най-тежкия момент от кариерата си и заяви: Честно казано, исках да плача!

  • псж-
  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • шампионска лига

Това обаче е част от твоята история и трябва да се подобриш, за да се върнеш и спечелиш

Мбапе разкри най-тежкия момент от кариерата си и заяви: Честно казано, исках да плача! - 1
Снимка: БГНЕС


Звездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, разкри, че загубата от Байерн Мюнхен във финала на Шампионската лига през 2020 година е най-тежкият момент в кариерата му до момента. Тогава срещата се проведе в Лисабон, а единственият гол в мача вкара неговият сънародник Кингсли Коман.

"Най-лошият момент в кариерата ми? Когато загубихме финала в Шампионска лига с ПСЖ. Мачът свършва, взимаш си медала и виждаш купата, която обаче не е за теб. Това е странно чувство, но такъв е в животът", сподели Мбапе пред Wall Street Journal.

"Честно казано, исках да плача. В такъв момент просто искаш да плачеш. Искаш да си сам. Това обаче е част от твоята история и трябва да се подобриш, за да се върнеш и спечелиш", каза още нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА