Last news in Fakti

11 Септември, 2022 11:30 6 663 1

Боксьор заби кроше на съдия (ВИДЕО)

  • марио агияр-
  • брандън глантън-
  • бокс-
  • боксьор-
  • съдия-
  • спорт

Реферът получи ляво кроше в брадичката, но въпреки това не падна на земята, а просто леко се олюля и продължи да си върши работата

Боксьор заби кроше на съдия (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Боксов съдия пострада по време на мача между Марио Агияр и Брандън Глантън снощи. Реферът получи ляво кроше в брадичката, но въпреки това не падна на земята, а просто леко се олюля и продължи да си върши работата.

Мексиканецът Агияр удари съдията без да иска в опит да уцели Глантън. Мачът бе за вакантната глобална титла на WBO в категория полутежка. Агияр влезе в боя като аутсайдер и бе нокаутиран във втори рунд след тежко ляво кроше на Глантън, за който това е 17-а поредна победа.

Водещата новина от мача обаче бе ударът в лицето на рефера. В социалните мрежи случката веднага получи широк отзвук. „Този съдия има здрава брадичка“, написа един от феновете. Друг допълни „Съдията прие този удар добре. Браво на него!“

Боксовият промоутър Луи Дибела също коментира: „Уау, това се случи тази вечер! Най-добрият удар за рунда всъщност отиде право в лицето на рефера“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каскадьор

    3 0 Отговор
    Рисковете на професията.