Last news in Fakti

12 Септември, 2022 10:50 1 175 0

Предстоят важни решения за хората с изтичащи договори в Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • договори-
  • висша лига-
  • ерик тен хаг

Бъдещето на футболисти като Фил Джоунс, Том Хийтън и Аксел Туанзебе вече е предначертано

Предстоят важни решения за хората с изтичащи договори в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Манчестър Юнайтед ще трябва да вземат някои важни решения в близките месеци. Става въпрос за играчите с изтичащи договори в клуба. Те не са никак малко, а някои от тях са важни фигури в състава и клубът със сигурност ще иска да ги задържи, пише "Манчестър Ивнинг Нюз".

Бъдещето на футболисти като Фил Джоунс, Том Хийтън и Аксел Туанзебе вече е предначертано. Те не влизат в плановете на мениджъра Ерик тен Хаг и ще бъдат пуснати да си търсят нови клубове.

Освен тях обаче има още шестима играчи, чиито контракти са до лятото на 2023 година. Това са Давид Де Хеа, Диого Далот, Люк Шоу, Фред, Маркъс Рашфорд и Кристиано Роналдо. При всеки от тях ситуацията е различна и ще трябва да се подходи по различен начин. Всички имат клауза за удължаване автоматично с още една година, но ще видим дали тя ще бъде активирана.

Рашфорд, Де Хеа и Далот са важни играчи за клуба и най-вероятно те ще получат предложения за подновяване на договорите си. Люк Шоу и Фред позагубиха позиции след идването на Тен Хаг, но все още са използвани от нидерландския специалист. На този етап и при тях вероятността за оставане е по-голяма, отколкото за раздяла. Не така стоят нещата с Кристиано Роналдо, който искаше да напусне още през лятото. Говори се дори, че 37-годишният ветеран ще опита да си уреди трансфер през зимата, така че шансът да остане на "Олд Трафорд" е минимален.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА