Last news in Fakti

12 Септември, 2022 11:42 901 1

Бока Хуниорс спечели аржентинското Суперкласико срещу големия си враг Ривър Плейт

  • бока хуниорс-
  • ривър плейт-
  • суперкласико-
  • футбол

Домакините се наложиха с 1:0 пред препълнените трибуни на "Ла Бомбонера", а в герой се превърна Дарио Бенедето, който вкара победния гол в 65-ата минута

Бока Хуниорс спечели аржентинското Суперкласико срещу големия си враг Ривър Плейт - 1
Снимка: БГНЕС

Бока Хуниорс спечели аржентинското Суперкласико срещу големия си враг Ривър Плейт. Домакините се наложиха с 1:0 пред препълнените трибуни на "Ла Бомбонера", а в герой се превърна Дарио Бенедето, който вкара победния гол в 65-ата минута. Той се разписа с глава, след като засече центриране от корнер.

Бока завърши в намален състав, след като в края на мача Маркос Рохо вдигна високо крака си и изрита в главата съперник, а реферът му показа директен червен картон.

С тази победа Бока излезе на 4-тото място в таблицата с 32 точки. Ривър пък е на 7-ата позиция с 29 точки. Водач е Атлетико Тукуман с 34 точки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ггйкл

    0 0 Отговор
    Синьо жълта победа!
    Червените загубиха!