Last news in Fakti

13 Септември, 2022 12:12 939 1

Мбапе може да напусне ПСЖ година по-рано

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • псж

Третата година е по избор и клаузата за нея не може да бъде активирана без съгласието на играча

 Мбапе може да напусне ПСЖ година по-рано - 1
Снимка: БГНЕС

Вестник “Екип” излиза с изненадваща информация, която може да промени ситуацията около Килиан Мбапе и евентуалното му преминаване в Реал Мадрид. Световният шампион с екипа на Франция подписа нов договор с ПСЖ в края на май, който трябваше да го задържи на “Парк де Пренс” за следващите три години, макар се смяташе за почти сигурно, че той ще се озове на “Сантиаго Бернабеу” без пари.

Сега обаче френското издание твърди, че новото споразумение на Мбапе с парижани не е за три сезона, а само за два. Третата година е по избор и клаузата за нея не може да бъде активирана без съгласието на играча. Това автоматично значи, че нападателят може да се окаже отново в ролята на свободен агент с година по-рано от предвиденото, а именно през лятото на 2024-а. В последните седмици все по-настоятелно медиите в страната пишат за конфликта между френския национал и неговия съотборник Неймар.

Макар отношенията между Мбапе и шефовете на Реал Мадрид, а и тези на Ла Лига да се обтегнаха в последните месеци, все пак продължава да бъде изключително вероятно той да облече фланелката на “лос бланкос” в даден момент в близко бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.