Last news in Fakti

14 Септември, 2022 09:00 1 035 0

Нова порция вълнуващи битки в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • мачове

Днес ще видим в действие някои от големите фаворити за трофея, както и част от отборите, които са способни да поднесат изненада

Нова порция вълнуващи битки в Шампионската лига - 1
Снимка:

Днес предстои нова порция мачове от втория кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Ще видим в действие някои от големите фаворити за трофея, както и част от отборите, които са способни да поднесат изненада.

В група "А" Наполи гостува на Рейнджърс и ще се опита да постигне втора победа, след като преди седмица разгроми Ливърпул с 4:1. На "Айброкс" обаче не се играе лесно и подкрепата на публиката със сигурност ще е един от големите козове на шотландския гранд, който е амбициран да продължи на осминафиналите.

В група "Е" Милан посреща Динамо (Загреб), който сензационно надви Челси в първия кръг. "Росонерите" започнаха с равенство срещу РБ Залцбург и днес ще се стремят единствено към трите точки.

В другия двубой от групата Челси излиза срещу РБ Залцбург. Това ще е официалният дебют на Греъм Потър начело на "сините" от Лондон, които знаят, че всичко друго освен победа, ще се приеме като провал.

В група "F" Реал Мадрид започна с комфортен успех при гостуването си на Селтик, а довечера излиза на своя "Сантиаго Бернабеу" срещу РБ Лайпциг. Кралският клуб се намира в отлична форма и това не вещае нищо добро за германския тим, който играе на приливи и отливи от началото на сезона.

Интересен ще е и мачът между Шахтьор (Донецк) и Селтик. Украинците разгромиха с 4:1 РБ Лайпциг в първия кръг, а евентуален нов успех ще увеличи значително шансовете им за класиране във фазата на директните елиминации.

В група "Н" Пари Сен Жермен вече победи най-сериозния си съперник в лицето на Ювентус, а сега ще гостува на Макаби (Хайфа) с ясната цел да запази стопроцентовия си актив. Лео Меси, Килиан Мбапе и Неймар са кошмар за всяка защита и едва ли тази на израелския първенец ще успее да се справи с тях.

Ювентус няма право на грешка в домакинството си на Бенфика. "Старата госпожа" се представя колебливо от старта на сезона, но в този мач трябва да покаже истинското си лице, ако иска да не усложни положението си. Бенфика обаче е корав съперник и до момента има само победи във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА