Last news in Fakti

15 Септември, 2022 07:59 2 877 0

Тен Хаг нанесе тежък удар на един от футболистите

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • фил джоунс-
  • футбол-
  • висша лига

Фил Джоунс не бе включен в списъка от 25 футболисти на възраст над 21 години, които бяха картотекирани за Премиър лийг.

Тен Хаг нанесе тежък удар на един от футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг нанесе тежък удар на един от футболистите, които от най-дълго време са част от състава на "червените дяволи" - Фил Джоунс.

Централният бранител не бе включен в списъка от 25 футболисти на възраст над 21 години, които бяха картотекирани за Премиър лийг. Според английските медии това е сигурен знак, че най-накрая Джоунс, който вече 11 години е играч на Юнайтед, и то без да бъде преотстъпван на друг отбор, най-сетне ще напусне "Олд Трафорд" през януарския трансферен прозорец.

30-годишният бранител не бе картотекиран и за Лига Европа, така че ще тренира и ще играе единствено за отбора до 23 години.

През февруари 2019-а години Джоунс подписа договор за четири години и оттогава е започнал като титуляр в едва 16 мача за Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА