Last news in Fakti

15 Септември, 2022 09:15 925 0

Какво предстои за фаворитите в Лига Европа?

  • лига европа-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • рома-
  • фейенорд

Манчестър Юнайтед, Рома и Фейенорд записаха загуби в първия кръг от груповата фаза на турнира

Какво предстои за фаворитите в Лига Европа? - 1

Тази вечер са срещите от втория кръг в груповата фаза на Лига Европа. Турнирът започна изключително интересно, като някои от отборите, които бяха слагани сред фаворитите за спечелване на надпреварата, записаха загуби на старта. Става дума за Манчестър Юнайтед, Рома и Фейенорд. Те не могат да си позволят нови грешни стъпки и затова ще следим с огромен интерес как ще се развият техните двубои. Но днес има и други доста любопитни сблъсъци, на които трябва да обърнем подобаващо внимание, включително и на българския шампион Лудогорец, който гостува на Бетис в своята група "С".

Манчестър Юнайтед гостува на Шериф (Тираспол) в Молдова. "Червените дяволи" стъпиха накриво в първия си мач с Реал Сосиедад на "Олд Трафорд" (0:1). Това поразвали доброто впечатление от последните седмици и уби инерцията на тима. За добро или зло, но отборът получи седмица почивка, тъй като през уикенда не се играха мачове заради смъртта на кралица Елизабет II. Така че Ерик тен Хаг би трябвало да е подготвил играчите си за днешната среща.

Както добре знаем, Рома също не започна турнира по най-добрия начин. "Вълците" катастрофираха в Разград при гостуването си на Лудогорец. Сега възпитаниците на Жозе Моуриньо излизат за задължителен успех на "Олимпико" срещу ХИК Хелзинки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА