Last news in Fakti

15 Септември, 2022 12:43 1 541 2

Анчелоти за футболист на Реал: Ако не вкара 10 гола, си късам дипломата и се махам

  • карло анчелоти-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • федерико валверде

Като цяло бях много изненадан, че по принцип Валверде реализира малко

 Анчелоти за футболист на Реал: Ако не вкара 10 гола, си късам дипломата и се махам - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е убеден, че Федерико Валверде има качествата да бележи често. Уругваецът все по-често е използван като дясно крило и се разписа в последните два мача на тима, а общо от началото на сезона има три попадения.

“На Феде му казах, че ако този сезон не вкара 10 гола, ще си скъсам треньорската диплома и се махам”, разкри Анчелоти след успеха с 2:0 над РБ (Лайпциг) в сряда.

“Като цяло бях много изненадан, че по принцип Валверде реализира малко. През миналата кампания той имаше само едно попадение. Обясних му, че шутът му е изключителен и трябва да стреля по-често. Но засега ще трябва малко да изчакаме, за да кажем, че той е най-добрият на своя пост в света”, допълни треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешника

    1 4 Отговор
    хаха, ква диплома бе, ПУЦ - ли ?
  • 2 Смешника

    1 0 Отговор
    Анчелоти е велик футболист и треньор.