Last news in Fakti

18 Септември, 2022 12:00 1 027 1

Илиян Стоянов: Очаквам Левски да победи ЦСКА, момчетата играят добре!

  • цска-
  • илиян стоянов-
  • левски-
  • футбол-
  • вечно дерби

Понякога може и да има спадове, но това е нормално, никой отбор не е застрахован

Илиян Стоянов: Очаквам Левски да победи ЦСКА, момчетата играят добре! - 1

Емблематичният футболист на Левски и бивш такъв на ЦСКА - Илиян Стоянов, сподлеи какво очаква от дербито днес и изказа мнението си за положението на “Георги Аспарухов” от момента, когато Станимир Стоилов се завърна.

“Очаквам Левски да победи. Момчетата играят добре. След идването на Мъри отборът се преобрази и надгради. Въпреки че отпаднаха от Хамрун Спартанс, и в двата мача играха добре. Понякога може и да има спадове, но това е нормално, никой отбор не е застрахован. И Стоилов сподели, че може да има разклащания. Само такива хора, които не разбират от футбол, още при първата издънка започват да се изказват. С Локо (Сф) вероятно беше най-слабият мач, откакто Мъри е дошъл. Според мен отсъствието на доста от титулярите си оказа влияние. Доста от футболистите, които играха тогава, не бяха на своите постове. Затова се стигна и до поражението. Без значение, че този мач е изгубен, важното е отборът да продължава напред и да надгражда”, заяви Коловати пред “Мач Телеграф”.

“И с Лудогорец срещата за Суперкупата може да я разделим на две части. Първото полувреме Левски беше господар на терена, но през второто “орлите” бяха малко по-дори, въпреки че “сините” пак имаха 2-3 шанса да вкарат при 1:1. Пламен Андреев трябва да пази. Той е млад вратар. Нормално е да има грешки, но тези грешки в другите мачове няма да ги повтаря. Момчето заслужава мястото си, като гледаме в Европа какви вратари правят грешки, не трябва да го съдим за един мач. Ако е опитен вратар на 30 години и направи тази грешка, тогава ситуацията е друга. Сега трябва да го потупат по рамото”, смята бившият национал.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леWCWCWCки

    3 4 Отговор
    Ще си останеш с очакването.