Last news in Fakti

18 Септември, 2022 12:27 1 680 0

Братът на Пол Погба и още 4 лица остават в ареста заради заговора срещу звездата на Ювентус

  • пол погба-
  • матиас погба-
  • футбол-
  • ювентус-
  • изнудване-
  • арест

Освен Матиас Погба, сред обвинените са още 4 лица на възраст между 27 и 36 години

Братът на Пол Погба и още 4 лица остават в ареста заради заговора срещу звездата на Ювентус - 1

Братът на Пол Погба - Матиас, беше изслушан снощи от съда в Париж във връзка с обвиненията, че е замесен в заговор за изнудването на звездата на Ювентус. Освен Матиас Погба, сред обвинените са още 4 лица на възраст между 27 и 36 години. Всички те ще останат в ареста, докато трае разследването по случая.

„Ще обжалваме това решение“, каза адвокатът на Погба Ясин Бузру.

„Клиентът ми не е извършил престъпление. Не разбираме решението да бъде оставен в ареста, особено след като той има алиби за нощта на предполагаемото отвличане”, добави Бузру.

Прокуратурата в Париж откри предварително разследване за изнудване с оръжие, отвличане от организирана банда и участие в престъпна група. Пол Погба разказа при първото си изслушване, че му е бил поставен капан от двама приятели от детството и двама маскирани мъже, въоръжени с пушки, които са го упреквали, че не им е помогнал финансово. Те са го рекетирали за 13 милиона евро, но той им превел 100 000 с идеята да не го закачат повече.

29-годишният футболист потвърди, че е разпознал брат си Матиас между агресорите. След това обаче той все пак заяви, че брат му е бил "поставен под напрежение" от хора, които искат да му измъкнат парите. Според френските медии обаче самият Матиас твърди, че е действал сам.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА