Last news in Fakti

22 Септември, 2022 11:10 2 145 1

Драстичен скок в цената на играчи на Лудогорец

  • бърнард текпетей-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • рик джонатан

Бърнард Текпетей струва 3 млн. евро, а през август е бил оценен на 2,5 млн

Драстичен скок в цената на играчи на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Авторитетният сайт transfermarkt обнови данните си за българското първенство. Най-интересно е при Лудогорец, където при някои футболисти се забелязва драстичен скок на стойността. Такъв е случаят с Бърнард Текпетей, който вече струва 3 млн. евро, а през август е бил оценен на 2,5 млн.

Нарастване на цената се забелязва и при други футболисти, като например Рик Джонатан вече е оценен на 1 млн. евро. Якуб Пьотровски струва 1,3 млн., а Оливие Вердон - 1,25 млн.

Най-скъп продължава да бъде Кирил Десподов, който е оценен на 3,5 млн. евро, следван вече от Бърнард Текпетей и Антон Недялков, които според transfermarkt струват по 3 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 13-ия играч

    1 0 Отговор
    Ами ще прави скок цената. Там, за разлика от "грандовете" от София не разпродават половината си играчи на всеки 6 месеца, а както се вижда, така силен отбор не се прави! В Лудогорец като продадат двама, взимат други двама на тяхно място и то по-добри от продадените. На много хора може да не им хареса, но не виждам кой ще ги стигне в скоро време! В много от останалите отбори пък има играчи, обиколили по над 10-12 отбора за няколко години, при това в някои от тях по два пъти.