Last news in Fakti

25 Септември, 2022 22:10 1 044 4

Кръстаич: В спорта няма мач без значение - искаме да победим Македония

  • младен-
  • кръстаич-
  • македония-
  • българия-
  • лига на нациите

Трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар, обяви наставникът

Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция преди утрешния двубой със Северна Македония в Лигата на нациите.

"Щом е спорт, не може да нямат интерес. Имат интерес, какъвто имаме и ние. Няма мачове без значение. Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина както мина - казахме, че ще победим и наистина победихме. За българския отбор е много важно да имаме концентрация 90 минути и желанието да се победи“, каза наставникът на националите.

„Македония е добър отбор, очаквам труден мач, трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар. Моля, преведете точно (б.а. - към преводача), защото разбирам български език. Играхме с много адреналин и утре също така трябва да играем. Трябва само да излезем на терена, да се концентрираме, това е нашето работно място“, добави Младен Кръстаич.

„Ситуацията извън терена ли? Тя е работа на политиците. Ще играем толкова атрактивно, колкото ни разреши противникът. Ако загубим, как ще сме играли атрактивно? Ако е добър резултатът, трябва да сме играли добре. Играчите ми са способни на тези работи", каза още сръбският специалист.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    ПОБЕДА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
  • 2 АБВ

    2 2 Отговор
    Напротив всичко е за боклука
  • 3 Еееее,

    3 1 Отговор
    доживях да чуя тази стара истина. - "Кръстаич: В спорта няма мач без значение". Не съм учуден, че не я чувам от българин обаче. Тук, откак се помня треньори, спортисти и най-вече журналисти повтарят, например: "След като нашият отбор се класира за груповата фаза на европейското първенство, снощи загуби от последния в групата". Така не става господа. Така се насажда пораженчество и непрофесионално отношение към спорта, който ти дава хляб. За загубването на ритъма в състезанието да не говорим.
  • 4 Ммм...да

    3 1 Отговор
    Както се казва"България ще играе с Македония,срещу кого ?"