Last news in Fakti

26 Септември, 2022 08:36 935 1

Националките ни отстъпиха на Германия на Мондиал 2022

  • българия-
  • наионален отбор-
  • национален отбор по волейбол - жени-
  • мондиал 2022-
  • волейбол-
  • германия

"Лъвиците" изпуснаха голяма преднина

Националките ни отстъпиха на Германия на Мондиал 2022 - 1

Националният отбор на България по волейбол за жени загуби от Германия с резултат 1:3 (22:25, 25:21, 23:25, 21:25) в мач от Група С на Мондиал 2022.

В първия гейм България започна плахо и все още се усещаше притеснението. Все пак българските волейболистки показаха някои добри неща и потвърдиха възможностите си във втория гейм, който контролираха през цялото време. Елица Атанасийевич, капитанът на националния ни отбор по волейбол, блестеше и в атака и в защита. Много добър втори гейм изигра и Нася Димитрова, която бе непреодолима стена в блокадата. "Лъвиците" завоюваха втория гейм с 25:21.

В третия гейм началото на Германия беше страхотно, като волейболистките на Витал Хейнен поведоха с 5:0 и успяха да поддържат една добра преднина до края на гейма. В четвъртия гейм пък нашите волейболистки започнаха много силно и поведоха с 6:1, а резултата стигна до 11:6, но в средата на гейма дойде неочакван спад в играта на България и скоро резултата беше 16:16. Волейболистките на Германия се възползваха от колебливата игра на "лъвиците" и се откъснаха напред. Германия спечели третия сет с 25:21, въпреки че България водеше през повечето време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Табаков

    1 0 Отговор
    Нищо,момичета,спокойно,бъдещето е пред вас! Ще имате нови успехи!