Last news in Fakti

26 Септември, 2022 12:18 1 083 2

ЦСКА е постигнал пълна договорка с бразилец

  • цска-
  • футбол-
  • селекция

Става въпрос за креативен полузащитник, който имал отлични качества

ЦСКА е постигнал пълна договорка с бразилец - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е постигнал пълна договорка с креативен полузащитник. Скаутът на тима в сянка Стойчо Стоилов е пътувал поне три пъти зад граница, за да гледа футболиста в периода май, юни и август. Става въпрос за бразилец, който имал отлични качества.

Тъй като договорът с настоящия му клуб изтичал през лятото догодина, "червените" ще откупят неговите права и ще го привлекат от януари, съобщава Блиц.

За целта те ще платят немалка трансферна сума. Единият от съсобствениците на ЦСКА Данаил Ганчев вече се е срещнал в европейска столица с шефовете на тима, където играе бразилецът. Двете страни са постигнали пълна договорка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъъ

    1 2 Отговор
    бе то и Гълъбин Боевски е ходил там ...
    и съчетавал полезното с приятното

    требва се види таз работа

    p.s. (купи ли си "нов" куфар?)
  • 2 ЦСКА

    3 0 Отговор
    ЦСКА има нужда от технични и бързи футболисти, но най-важното е сърбина ги подготви физически за да играят с преса в атака и в средата на терена. Ако тримата нови не влязат силно и бързо в ритъм, Бамба и Назон могат да се ползват като крила, а Гарсез като централен нападател, защото като крило не става! Във вчерашния мач Бамба игра успешно по фланга!