Last news in Fakti

26 Септември, 2022 14:16 1 844 1

Лионел Меси: Мбапе е звяр, който винаги печели

  • лионел меси-
  • неймар-
  • псж-
  • килиан мбапе-
  • футбол

С Неймар се знаем наизуст - имахме отлично представяне заедно в Барселона

Лионел Меси: Мбапе е звяр, който винаги печели - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Аржентина и ПСЖ Лионел Меси разкри в интервю за TUDN каква синергия на терена има между него и другите звезди - Неймар и Мбапе.

"Ние с Неймар се знаем наизуст - имахме отлично представяне заедно в Барселона. Исках да продължим да играем още заедно за Барса, но съдбата ни събра отново в ПСЖ. Щастливи сме да сме един до друг. Обожавам да играя с Неймар и да е до мен всеки ден, заяви Меси. Относно Мбапе аржентинецът разкри, че той е особен играч.

Той е звяр, който винаги печели при игра един на един, категоричен е Меси. Килиан използва по най-добрия начин свободното пространство пред себе си, той е много бърз и бележи много. Мбапе е съвършен играч и демонстрира това вече няколко години", заяви Меси.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бобеца

    1 3 Отговор
    Давайте да им сецаме женичките на тия (: