29 Септември, 2022 10:35 1 700 5

Сестрата на Роналдо: Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • португалия-
  • катя авейро

Този човек е на колене и няма кой да му подаде ръка

Сестрата на Роналдо: Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора - 1
Снимка: БГНЕС

„Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора“, които не ценят това, което Кристиано Роналдо е направил и продължава да прави за страната си. Това заяви в гневно обръщение сестрата на аса на Манчестър Юнайтед Катя Авейро в своя профил в „Инстаграм“.

Повод за рязкото ѝ изказване бяха призивите на медии и фенове Роналдо да бъде оставен извън състава за решаващия мач от Лигата на нациите срещу Испания. След двубоя, който „мореплавателите“ загубиха в самия край и по този начин пропуснаха възможността да играят на финалите през следващата година, тези настроения се засилиха още повече и някои изразиха мнение, че Роналдо повече не трябва да получава повиквателни. Ката Авейро заяви, че не е изненадана от поведението на своите сънародници, но подчерта, че Кристиано си остава най-добрият футболист в света и когато той е на колене, трябва да му бъде подадена ръка.

"Той има на своя страна семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо какво става. Но това, което се случва в момента, изобщо не ме изненадва. Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат. Винаги е било така. Затова, когато някой се измъкне от пепелта и промени манталитета, това пречи... Винаги ще бъдем с теб, кралю мой. Бъди спокоен.

Нужно е да подаваме ръка на тези, които винаги са давали всичко от себе си за Португалия. Португалците обаче са болни, дребни, бездушни и вечно неблагодарни. Този човек е на колене и няма кой да му подаде ръка. Това е жестоко. А той винаги е давал толкова много и продължава да дава. Този човек се казва Кристиано Роналдо и той просто е най-добрият играч в света", пише Авейро.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    12 1 Отговор
    Значи не сме само ние такива, което не е успокоение :(
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ганьо

    3 2 Отговор
    Ми те всичките отбори играят за него да вкарва голове! Той вече е пенсионер и не става! Какво толкова се е разкрякала тая? Холандчето също и беше виновно когато взе наградата, а Ронката пак проплака пред камерите! Да става вече портиер или най-много екскурзовод в неговият “музей”
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.