Last news in Fakti

29 Септември, 2022 14:22 1 510 0

Меси с лична охрана в националния на Аржентина

  • lionel mesi-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • родриго де пол

В 39-ата минута халфът на съперника Дейби Флорес връхлетя върху лицето на Меси и първият, който скочи да го защити, бе Де Пол

Меси с лична охрана в националния на Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

В националния отбор на Аржентина Родриго Де Пол отговаря за безопасността на Лионел Меси. Преди няколко дни Аржентина победи в контрола Хондурас с 3:0, а Лео отбеляза дубъл. В 39-ата минута халфът на съперника Дейби Флорес връхлетя върху лицето на Меси и първият, който скочи да го защити, бе Де Пол. Реакцията му даде резултат - играчът на Хондурас получи жълт картон.

След мача той отново се застъпи за Лео, след като един от треньорите на Хондурас хвана ръката на Лео, въпреки че изглеждаше приятелски настроен. Но Де Пол пак се намеси и застана като стена между Меси и треньора. Подкрепата на Де Пол не се ограничи с това, а продължи и в миксзоната.

"Когато Лео е ваш капитан, вие ще отидете да се биете за него", заяви халфът на Атлетико Мадрид.

Родриго винаги е близо до Меси и в тренировките на аржентинския национален отбор. И не спира да го хвали при всяка възможност.

„Имаме възможно най-добрия капитан. За нивото му на футбол няма да говоря, не си струва дори да се обсъжда. Като човек и ментор Лео няма с кого да се сравнява. Когато той е наоколо, всичко става по-лесно. Той обича да общува със съотборниците си, да слуша музика, да играе на карти. Меси е в друго измерение, но остава човек“, категоричен е Де Пол.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА