Last news in Fakti

30 Септември, 2022 10:44 2 141 0

Играч на Реал Мадрид окача футболните обувки

  • тони крос-
  • футбол-
  • реал мадрид

32-годишният германец отказва да обсъди с мадридския клуб удължаването на договора, който изтича в края на сезон 2022/2023

Играч на Реал Мадрид окача футболните обувки - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос може да прекрати състезателната си кариера през лятото на 2023-а година, съобщава „AS“. Според източника 32-годишният германец отказва да обсъди с мадридския клуб удължаването на договора, който изтича в края на сезон 2022/2023.

Отбелязва се, че полузащитникът планира да се оттегли на върха на кариерата си и не иска да пречи на развитието на млади играчи.

В същото време Реал вече започна да търси заместник на Кроос. Един от кандидатите е 21-годишният бразилски полузащитник на Фламенго Гомес да Силва.

Кроос направи 2 асистенции в 8 мача за Реал Мадрид във всички турнири този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА