30 Септември, 2022 13:13 2 630 4

Майката на Никола Спасов: Животът му беше "футбол", но не толкова лесен

  • никола спасов-
  • футбол-
  • паметник-
  • черно море

Нека да го помним с добро, беше просто един добър човек!

Майката на Никола Спасов: Животът му беше "футбол", но не толкова лесен - 1
Снимка:

Майката на най-успешния треньор на Черно море Никола Спасов, благодари на всички замесени в инициативата за скулптурата на сина си.

Ето какво написа тя, до ПФК Черно море:

Уважаемо ръководство и фенове на ПФК Черно море,

От мое име, майка на Никола Спасов, от името на брат му Юлиан и дъщеря му Вероника, изказваме безкрайно сърдечни благодарности за тази инициатива.

Благодаря на ръководството на ПФК Черно море, на кметството на гр. Варна, на Красен Кралев и всички други за оказаната помощ. Благодаря на президентите на футболните клубове и техните футболисти, на всички приятели на Никола, които осигуриха средства за издигането на паметник в негова чест, който вече е факт.

За Никола искам да кажа, че 27 години беше добър футболист и 24 години добър треньор. Животът му беше "футбол", но не толкова лесен. Той го изживя по "своя начин". Никола беше невероятно добър, любящ и прекрасен син. Беше уникален и всеотдаен брат на Юлиян и най-добър баща на Вероника.

Нека да го помним с добро, беше просто един добър човек!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калин Сламенов

    4 4 Отговор
    Яко уши говедата на финала в Бургас
  • 2 Художник

    3 0 Отговор
    Кой е автора на склуптурата?
  • 3 Мучо

    1 0 Отговор
    Кольо беше пич с невероятен индивидуален подход към всеки един играч!
  • 4 Левскар

    0 0 Отговор
    Поклон пред един истински футболен човек ! Бях на финала в Бургас и видях тактически как ни би ! Почивай в мир Адмирале !!!