Last news in Fakti

30 Септември, 2022 22:03 1 445 1

Бащата на Холанд заяви, че синът му няма да стои в Манчестър Сити прекалено дълго

  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити

Норвежецът иска да види своето момче да успява на всички нива във футбола

Бащата на Холанд заяви, че синът му няма да стои в Манчестър Сити прекалено дълго - 1
Снимка: БГНЕС

Алфи Холанд направи интересен коментар пред скандинавското издание Viaplay днес, заявявайки, че синът му най-вероятно няма да остане в Манчестър Сити прекалено дълго.

В нашия списък мисля, че Манчестър Сити е най-добрият отбор. Байерн Мюнхен е под №2. Поставяме Реал Мадрид под №3 и ПСЖ под №4“, каза Холанд-старши, за да подреди предпочитанията на сина си.

Той също така заяви, че Ерлинг иска да се докаже във всички водещи първенства, като прекара по 2-3-4 години в даден отбор преди да се насочи към следващия.

До момента норвежецът блесна ярко в Първа Бундеслига и по всичко личи, че същото ще стори с Висшата лига. Остават му след това Лига 1, Примера Дивизион и Серия А.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Националист в 21 век

    0 1 Отговор
    Някои хора искат аз да бъда неудобен за всяко общество от хора, точно заради това са настройвали други хора против мен, за да нямам развитие в живота и да не постигна абсолютно нищо в живота!
    Сега разбирате ли как ви будалкат и послъгват?!