2 Октомври, 2022 21:24 2 344 0

Тен Хаг: "Не бих го вкарал в тази ситуация от уважение към самия Кристиано и неговата голяма кариера

  • кристиано роналдо-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг

Другата причина бе, че можех да дам на Марсиал минути, от които той има нужда

Тен Хаг: "Не бих го вкарал в тази ситуация от уважение към самия Кристиано и неговата голяма кариера - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг обясни, че не е пуснал Кристиано Роналдо, който бе на скамейката за дербито с Манчестър Сити, от уважение към португалеца и неговата кариера. Нидерландецът предпочете да заложи на върха на атаката на Маркъс Рашфорд, който изигра слаб мач и бе заменен в 59-ата минута от Антони Марсиал. Впоследствие французинът отбеляза два гола, а мнозина коментираха, че Кристиано вече дори не е първи избор на мениджъра като резерва.

Ето как Тен Хаг отговори на въпроса защо не е пуснал Роналдо, макар и като резерва, по следния начин: "Не бих го вкарал в тази ситуация от уважение към самия Кристиано и неговата голяма кариера. Другата причина бе, че можех да дам на Марсиал минути, от които той има нужда. Не искам обаче да се набляга върху това".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА