Last news in Fakti

1 Октомври, 2022 11:16 1 823 4

Бъдещето на Левски се решава на 15 ноември

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • драган шолак-
  • наско сираков

Сделката по преминаването на мажоритарния пакет акции от ръцете на Наско Сираков в тези на компания на мастития сръбски бизнесмен Драган Шолак е на финалната права

Бъдещето на Левски се решава на 15 ноември - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще има нов собственик до края на годината. Сделката по преминаването на мажоритарния пакет акции от ръцете на Наско Сираков в тези на компания на мастития сръбски бизнесмен Драган Шолак е на финалната права. За това говори и решение на Управителния съвет на сините за свикване на Общо събрание. То вече е входирано в Търговския регистър.

Сбирката на акционерите трябва да се проведе на 15 ноември. Не е изключено още тогава да се осъществи и смяна на собствеността. Очаква се до дни чуждестранният инвеститор да обяви официално намерението си за придобиване на клуба от „Герена“.

Дори и при прехвърляне на акциите Наско Сираков ще остане в Левски като почетен президент. Той ще има думата и по спортно-техническите въпроси. Треньорът Станимир Стоилов вече обяви, че ще хвърли оставка при нов собственик. Мъри обаче ще получи предложение за дългосрочен контракт и се очаква да остане.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 4 Отговор
    Какво бъдеще ‼️
    Когато Левски е история ‼️
  • 2 незнайко

    4 4 Отговор
    Тигана на печката а рибата е още във морето!!!!
  • 3 ,,Бъдещето на Левски"...?

    3 3 Отговор
    Това са ни мисирките,събрани от улиците!Така и не разграничиха някакъв посредствен футболен сбирщайн отбор.....
    ..от Апостола на Свободата с едно ФК .Нарочно пишат по този начин ,за да се обезличава делото му!
  • 4 Алито от София

    0 4 Отговор
    Нещо не се разбира, ще се реши бъдещето или ще има нов собственик и ако е така, ще има ли МОЛ- шолак - гей обор подуйяне и дали ще шиткат лепило кале