2 Октомври, 2022 10:53 964 0

Байерн Мюнхен нанася още един сериозен удар по Леверкузен, взема перла от "БайАрена"

  • флориан вирц-
  • байерн мюнхен-
  • байер леверкузен-
  • футбол-
  • трансфер

Халфът е определян за бъдещето на германския футбол и един от най-големите таланти в света изобщо

Байерн Мюнхен нанася още един сериозен удар по Леверкузен, взема перла от "БайАрена" - 1
Снимка:

Байерн Мюнхен разби с 4:0 Байер Леверкузен в петък, а освен това е на път да нанесе още един сериозен удар по "аспирините". Баварците са близо до привличането на перлата на отбора от "БайАрена" Флориан Вирц. Халфът е определян за бъдещето на германския футбол и един от най-големите таланти в света изобщо.

"Билд" твърди, че ръководството на германския хегемон е провело тайна среща с представили на Вирц и е изкопчило заветното "да".

В момента Вирц се възстановява от тежка контузия, като не е играл от март месец, когато скъса връзки на коляното. Наскоро той стартира леки тренировки, но все още не е играл през този сезон.

През миналата кампания 19-годишният талант завърши с 10 гола и 14 асистенции в 31 мача за "аспирините".

Флориан Вирц има договор с Байер до лятото на 2027 година, но в него има специална клауза, според която той може да си тръгне срещу 100 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА