Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 20:59 2 899 0

Ново треньорско уволнение във Висшата лига

  • бруно лаже-
  • уулвърхямптън-
  • висша лига-
  • футбол

Става дума за Бруно Лаже, който е начело на Уулвърхямптън

Ново треньорско уволнение във Висшата лига - 1
Снимка:

Ново треньорско уволнение се очаква да бъде обявено малко по-късно днес. Става дума за Бруно Лаже, който е начело на Уулвърхямптън. Предположенията бяха, че това ще се случи другата семица, но ръководството е решило да предприеме този ход веднага, предава реномираният журналист Дейвид Орнстейн. Днес следобяд 46-годишният специалист е бил информиран, че няма да продължи да бъде начело на тима.

Бруно Лаже има едва една победа в първите осем мача във Висшата лига, като Уулвърхямптън са вкарали едва три попадения. Слабата игра в атака и липсата на добри резултати са причината за това уволнение. Проблемите пред "вълците" са и с играчите, като се има предвид, че капитанът им Конър Коуди напусна през изминалото лято посока Евертън. Контузиите на Саша Калайджич, Раул Хименез и Хуан Хи-Чан допълнително усложняват нещата в атака за Уулвс.

Решението за нов треньор не е взето от ръководството, но се очаква да бъде назначена нова фигура преди предстоящия мач с Челси в събота.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА