Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 12:30 1 378 0

Гари Невил: Разбрах какво има предвид Тен Хаг и ми харесва, че той поне е честен

  • гари невил-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • висша лига-
  • ерик тен хаг

Вероятно мениджърът не се изказа по най-удачния начин и може би щеше да е най-добре изобщо да не го беше казвал, но ми допада това, че е искрен

Гари Невил: Разбрах какво има предвид Тен Хаг и ми харесва, че той поне е честен - 1
Снимка:

Рой Кийн е гневен, че Кристиано Роналдо не игра за Манчестър Юнайтед срещу Манчестър Сити (3:6), но според друг от именитите бивш футболисти на клуба - Гари Невил, това по-скоро е било правилното решение. Според мениджъра Ерик тен Хаг евентуална поява на португалеца би било неуважение към него, имайки предвид какво се случваше на терена.

“Разбрах какво има предвид Тен Хаг и ми харесва, че той поне е честен. Да вкара CR7 при 0:4 или 1:6 наистина щеше да бъде обида спрямо играча. Вероятно мениджърът не се изказа по най-удачния начин и може би щеше да е най-добре изобщо да не го беше казвал, но ми допада това, че е искрен”, написа Невил в “Туитър”.

За “червените дяволи” това е четвърта загуба от началото на сезона във всички турнири. Тимът спечели останалите си пет мача и няма нито едно равенство.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА