Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 11:37 1 671 0

Рой Кийн: Юнайтед демонстрира неуважение към Роналдо

  • манчестър юнайтед-
  • рой кийн-
  • ерик тен хаг-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

Вижда се, че мениджърът ще продължи да не разчита на Роналдо и затова през сезона нещата ще стават все по-грозни

Рой Кийн: Юнайтед демонстрира неуважение към Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн е не е съгласен с отношението на Ерик тен Хаг към Кристиано Роналдо. Нападателят се превърна в твърда резерва в Премиър лийг, а в изминалото дерби срещу Манчестър Сити дори не се появи в игра. Мениджърът обясни, че в конкретния случай бил подходил така от уважение към португалеца, опитвайки се да му спести срама да участва в загубата с 3:6.

“Мисля, че Юнайтед демонстрира неуважение към Роналдо - заяви Рой Кийн в ефира на “Скай Спорт”. - Трябваше да го пуснат да си тръгне през лятото. Тен Хаг заяви, че ще разчита на него, защото искал да има варианти. ОК, но да държиш Кристиано на пейката не е като да се възползваш от опциите си. Той е един от най-великите играчи в историята.”

“Вижда се, че мениджърът ще продължи да не разчита на Роналдо и затова през сезона нещата ще стават все по-грозни. Манчестър Юн показва неуважение към него като футболист”, добави ирландецът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА