Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 12:47 1 913 1

Извадиха Сватбата от листата на ФИФА

  • ивайло стоянов - сватбата-
  • ивайло стоянов-
  • съдия-
  • рефер-
  • футбол-
  • фифа

На негово място е предложен Радослав Гидженов

Извадиха Сватбата от листата на ФИФА - 1

Ивайло Стоянов не е включен в листата на международните ни съдии за 2023 година. На негово място е предложен Радослав Гидженов.

Стоянов вече е на 41 години, а в Европа искат да разчитат на млади рефери, които имат възможност да растат в съдийството. От това е продиктувана и смяната му. Гидженов е с 10 години по-млад от Стоянов, а и този сезон ръководи добре доста мачове.

Всяка федерация има квота за броя на реферите и е длъжна да изпрати своите предложения до края на септември, а в началото на декември от ФИФА одобряват имената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Те са един дол дренки, сватбата, Гидженов, Кабаков, Железов и онзи другия не можем се сетя как се казва това нищо ааа Чинков, та тези същите работят и обслужват само Делиорманец. Сега ще видим как ще свирят не корумпираните и страшно кадърни съдии на мачовете на Левски и ЦСКА, а именно великия рефер Кабаков и адвокадчето Андреев, след издънката на Лудогорец сега съдиите трябва да смажат конкуренцията.