Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 11:55 2 078 0

Футболист с разтърващи разкрития след ада: В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви!

  • индонезия-
  • футбол-
  • фенове-
  • арема абел камара-
  • източна ява-
  • персебея

Когато нещата се успокоиха, видяхме много локви с кръв, както и изоставени дрехи и обувки

Футболист с разтърващи разкрития след ада:  В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на индонезийския тим Арема Абел Камара направи разтърсващи разкрития след ада в дербито на Източна Ява с Персебея, който шокира световна футболна общественост. Над 100 човека загубиха живота си след нахлуване на терена, а часове след трагедията кошмарът продължи с гражданско неподчинение по улиците на Маланг.

„Това, което се случи, беше трагедия. Всички играчи и семействата ни бяхме в паника. Това беше мач на живот и смърт, а не само за три точки, като се има предвид съперничеството през последните години. Когато мачът свърши, отидохме да се извиним на нашите фенове за загубата (б.р. 2:3). Междувременно някои фенове започнаха да нахлуват на терена и полицията ни прати в съблекалнята. Започнахме да чуваме изстрели и много крясъци", сподели Абел Камара.

"Привържениците започнаха да бягат в паника и влязоха през другата врата. В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви. Нямахме интернет и семействата ни бяха притеснени от новините. Стояхме над четири часа вътре. Когато нещата се успокоиха, видяхме много локви с кръв, както и изоставени дрехи и обувки“, добави футболистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА