4 Октомври, 2022 12:12 834 0

Треньорско уволнение в Ла Лига

  • франсиско родригес-
  • ла лига-
  • футбол-
  • елче

Елче загуби в добавеното време на мача и е на последно място в Ла Лига със само една точка след седем мача

Треньорско уволнение в Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Елитният испански отбор Елче уволни треньора си Франсиско Родригес след загубата в понеделник вечер от Райо Валекано с 1:2.

Тимът му загуби в добавеното време на мача и е на последно място в Ла Лига със само една точка след седем мача. Родригес имаше договор с Елче до 30 юни следващата година и работи в отбора от миналия ноември.

Той пое тима в критична ситуация, но успя да го спаси в елита на Испания три кръга преди края на миналия сезон. "Клубът благодари на треньора за работата му и за спасението му в Ла Лига миналия сезон.

"Елче иска да пожелае на Франсиско Родригес и техническия му екип успех както в личен план, така и в професионалната кариера", написаха на сайта на клуба. Отборът на Елче почива днес, а утре се събира за първа тренировка през седмицата, като футболистите очакват да научат името на новия си треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА