Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 10:44 3 486 3

Предложение за брак по време на бейзболен мач претърпя пълен крах (ВИДЕО)

  • предложение за брак-
  • бейзбол-
  • спорт

Някои предположиха, че мъжът е имал намерение да предложи брак с “истински” пръстен след първоначалната шега с близалката, тъй като по-наблюдателните забелязаха издутина в левия му джоб, приличаща на по-малка кутийка

Предложение за брак по време на бейзболен мач претърпя пълен крах (ВИДЕО) - 1
Колаж: sportal.bg

Публично предложение за брак по време на бейзболен мач не завърши така както кандидат-женихът очакваше. А всичко започна толкова добре…

Във видео, което се превърна в абсолютен хит в социалните мрежи и бе изгледано от над 200 000 души за по-малко от 48 часа, се вижда как влюбеният мъж спира приятелката си, докато тя слиза по стълбите към мястото си на стадиона по време на мача между Торонто Блу Джейс и Бостън Ред Сокс от Мейджър лигата. Той я придърпва към себе си, целува я и ѝ казва “Обичам те”, докато коленичи пред нея. Младата жена, невярваща какво се случва, ахва и слага ръка на устата си, очаквайки с нетърпение сублимния момент. Жестът веднага привлече вниманието на зрителите, седнали в близост на Rogers Center, и те започнаха да вадят телефоните си, за да заснемат романтичния момент. Официалният снимачен екип на мача също насочи камерите към влюбените, за да го сподели на големите екрани.

След това мъжът извади черна кутийка от левия джоб на дънките си и го отвори. Приятелката му обаче изобщо не хареса това, което видя вътре, удари му шамар, започна да го обижда и изля сока си върху него.

Питате се какво е имало в кутийката? Пръстен, но не истински, а близалка с формата на халка.

Видеото с предложението раздели зрителите в социалните мрежи на два лагера.

Предложение за брак по време на бейзболен мач претърпя пълен крах (ВИДЕО)

“Ако не може да бъде сериозен за нещо толкова важно, представете си какъв клоун е ден след ден”, написа потребител на социалните мрежи.

“Това е индикация как ще протече остатъкът от живота му, ако се ожени за нея…давай напред, пич”, опонира му друг. “Разбирам, че това не ѝ хареса, но не е причина да го зашлевиш през лицето. Особено пред очите на хиляди” и “Тази е луда, няма чувство за хумор”, гласяха други от коментарите.

Някои предположиха, че мъжът е имал намерение да предложи брак с “истински” пръстен след първоначалната шега с близалката, тъй като по-наблюдателните забелязаха издутина в левия му джоб, приличаща на по-малка кутийка.

Предложение за брак по време на бейзболен мач претърпя пълен крах (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СЗО

    2 0 Отговор
    Ами просто не е била за него.
  • 3 !!!

    6 1 Отговор
    Пич, бегай от тази!