Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 12:47 5 374 3

Лоша новина за България: УЕФА анулира вече обявената програма за квалификациите за Евро 2024

  • българия-
  • уефа-
  • футбол

Според предварителната програма България трябва да започне с домакинство на Черна гора на 24 март 2023 г., а три дни след това предстои гостуване в Унгария

Лоша новина за България: УЕФА анулира вече обявената програма за квалификациите за Евро 2024 - 1
Снимка: БГНЕС


УЕФА анулира вече обявената програма за квалификациите за Евро 2024, която беше официално публикувана снощи.

„Забелязахме проблеми с календара и ви молим да не обръщате внимание на списъка с мачове, който бе изпратен. Новата версия ще бъде готова възможно най-скоро. Извиняваме се за причиненото неудобство“, обявиха от УЕФА.

Както е известно, на проведения вчера във Франкфурт жребий за европейското първенство България се падна в група „G“ със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва. По-късно през деня БФС разпространи и програмата на мачовете на националите в квалификациите. Тя обаче може да се окаже невалидна.

Според предварителната програма България трябва да започне с домакинство на Черна гора на 24 март 2023 г., а три дни след това предстои гостуване в Унгария.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби Перуката

    9 0 Отговор
    И да паднем и да бием, пак ще се напием!!!!!!
  • 2 Дрънчо

    4 0 Отговор
    И кое е ЛОША новина?

    Коментиран от #3

  • 3 Циник

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дрънчо":

    Да, не стана много ясно какво и е лошо на новината. Или БФС са толкова добре организирани, че за няколко дена спретнаха целия календар за 2023?