Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 18:03 1 351 1

Арсенал се интересува от прогонен нападател от „Ноу Камп“, които жъне успехи след напускането си

  • феран жутгла-
  • брюж-
  • арсенал-
  • барселона

Талантливият испанец дори може да получи повиквателна за Мондиала

Арсенал се интересува от прогонен нападател от „Ноу Камп“, които жъне успехи след напускането си - 1
Снимка: БГНЕС

23-годишният централен нападател на Брюж - Феран Жутгла, е попаднал в полезрението на Арсенал само няколко месеца след напускането на Барселона, пише Football London.

Талантливият испанец бе прогонен от „Ноу Камп“ след завръщането на Шави в клуба, като за него бяха платени едва €5 млн. от белгийския гранд. В момента той е несменяем титуляр в редиците на Карл Хьофкенс, защото има 8 гола и 5 асистенции във всички турнири, включително и по 2 в Шампионската лига.

Жутгла обикаля академиите на Еспаньол, Валенсия и още куп други тимове в Испания преди да се озове при „каталунците“ през 2021 г. със свободен трансфер. В „Ла Масия“ той бързо трупа популярност и дори е повикан в мъжкия тим, където също се разписва на 2 пъти, но с привличането на Мемфис Депай и Пиер-Емерик Обамеянг той губи всякакви шансове за нещо повече от ролята на дълбока резерва.

Твърди се, че Микел Артета е дал лично съгласието си Феран Жутгла да бъде привлечен още през зимата, защото е видимо, че Един Нкетиа остава прекалено далеч от нужните на „артилеристите“ за втори нападател.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужасонн

    1 1 Отговор
    Оправи заглавието "коЙто"....