Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 20:03 1 102 0

Арсенал ще бъде без голямата си звезда срещу Бодьо/Глимт

  • габриел жезус-
  • арсенал-
  • бодьо/глимт-
  • лига европа

Бразилецът ще почива, като превантивна мярка след инцидент в дербито с Ливърпул

Арсенал ще бъде без голямата си звезда срещу Бодьо/Глимт - 1
Снимка: БГНЕС

Микел Артета ще даде почивка на голямата си звезда - Габриел Жесус, за срещата с Бодьо/Глимт в Лига Европа на 13 октомври, като днес Sky Sports съобщи, че нападателят е пропуснал заниманието със съотборниците си.

Жесус получи контузия в глава по време на дербито с Ливърпул през уикенда, спечелено от „артилеристите“ с 3:2. Той продължи да играе след инцидента, но в съвременния футбол се следи много по-зорко за здравето на играчите, когато получат удари в главата.

„Топчиите“ и без друго ротират състава си за евротурнирите този сезон, така че Еди Нкетиа ще има възможност да води атаката срещу норвежците и дори очакваме Артета да даде почивка още на хора като Габриел Мартинели, Мартин Йодегор, Гранит Джака и Уилям Салиба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА