Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 12:20 1 332 2

Клоп след 7:1: Странен резултат, който промени настроението в отбора

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • рейнджърс

"Червените" претърпяха трудно начало на сезон 2022/23, особено във Висшата лига, където са 10-и с 10 точки от осем мача

Клоп след 7:1: Странен резултат, който промени настроението в отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че победата със 7:1 срещу Рейнджърс в Шампионската лига коренно е променила настроението в отбора преди дербито в Англия с Манчестър Сити в неделя. "Червените" претърпяха трудно начало на сезон 2022/23, особено във Висшата лига, където са 10-и с 10 точки от осем мача. Отборът на Клоп загуби и първия си мач от ШЛ с 1:4 като гост от Наполи, което допълнително усложни ситуацията.

Категоричната победа в сряда в Глазгоу, която включи хеттрик на Мохамед Салах в рамките на шест минути и 12 секунди, дойде в подходящия момент преди сблъсъка с хегемона Манчестър Сити. Клоп се усмихна и дори се пошегува, че толкова отдавна не е пил бира по повод победи на Ливърпул като гост, че сега би се напил още след първата.

„Това определено промени настроението“, каза Клоп пред репортери. „Съвсем различно е. Обикновено пием по бира след победи при гостуване, но аз не съм пил бира толкова отдавна по този повод и вероятно ще сипяедна. Всички знаем кого посрещаме в неделя и това ще бъде различен мач. По-добре е да влезем в мач с чувството, което имаме тази вечер“.

„Диого Жота не започна, защото тази сутрин се оказа, че има лек мускулен проблем. Той можеше да играе, но не трябваше да играе твърде дълго, така че моето решение беше правилно", каза Клоп.

За срещата със Сити в неделя той добави: „Не е нужно да правим нещо различно от това, но най-добрият футболен отбор в света в момента идва на “Анфийлд” в неделя. Ще видим какво можем да направим, но не бива да отваряме големи усти. За нас тази победа, поради ред причини, беше невероятно важна. Да, 7:1 е странен резултат, знаем го", каза още Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баста 🇺🇦

    2 1 Отговор
    Лузърите са били Лузъри винаги!
  • 2 Дани

    1 0 Отговор
    Без химия 15 минути...