Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 14:27 1 975 3

Дионтей Уайлдър: Искам да се бия с Джошуа в Африка!

  • дионтей уайлдър-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • африка

Там не е имало голям мач от много дълго време, обяви Уайлдър

Дионтей Уайлдър: Искам да се бия с Джошуа в Африка! - 1
Снимка:

Дионтей Уайлдър изяви огромно желание да се изправи срещу Антъни Джошуа и иска да го направи в Африка. Това обяви Бронзовия бомбардировач преди сблъсъка с Роберт Хелениус тази събота.

Уайлдър и Джошуа имат дълга история на дискусии за бой помежду им, който така и не се осъществи. 32-годишният Ей Джей прекара 6 месеца в опити да организира мач с Бронзовия бомбардировач, когато още държеше поясите на WBA, WBO, IBF и IBO, а американецът бе шампион на WBC. Обединяващият титлите бой така и не се случи. Джошуа загуби от Анди Руис Джуниър, а Уайлдър отстъпи в два велики мача с Тайсън Фюри.

Враждата между Уайлдър и Джошуа си остава, като и двамата обвиняват другия за провала на бой помежду им, който трябваше да се състои през 2018 г.

Бронзовия бомбардировач иска мача с Джошуа да е в Африка, въпреки че най-добрите оферти за боксови мачове идват от Великобритания, САЩ и Саудитска арабия.

„Африка и само Африка. Разбирате ли? Там не е имало голям мач от много дълго време”, обяви Уайлдър.

Подобно желание веднага събуди спомените за „Рев в Джунглата” – великият мач между Мохамед Али и Джордж Форман през 1974 г. в Киншаса.

„И двамата с Джошуа сме още в бизнеса, така че възможност има. Хората още ме спират и ме питат кога ще срещна Джошуа. Някои още си мислят, че това е най-големият бой. Хората искат този мач“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Африк

    9 0 Отговор
    Да се бият в пещера и който загуби да го хвърлят в яма с чакали.
  • 2 Трак

    9 0 Отговор
    Е и н двете ма-ймуни мястото им е в Африка и да си останат там след мача
  • 3 Механик

    4 0 Отговор
    Правилно в Африка. На мумуните мястото им е там.