Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 12:22 3 305 1

Страшен скандал: Линейка отказа да откара контузен играч в болница

  • линейка-
  • хокей на лед-
  • пострадал-
  • спорт

Според треньора му Владимир Потапов медиците от частната линейка, дошла да обслужва срещата, отказали да откарат ранения, тъй като не им е било платено

Страшен скандал: Линейка отказа да откара контузен играч в болница - 1

Страшен скандал разтресе руския спорт, след като линейка отказа да откара контузен играч в болница.

Случаят е от Младежката хокейна лига на Русия, където контузеният Дмитрий Табатадзе трябвало да чака допълнителна линейка, за да бъде отведен в лечебно заведение.

Според треньора му Владимир Потапов медиците от частната линейка, дошла да обслужва срещата, отказали да откарат ранения, тъй като не им е било платено.

Медиците обаче имат друга версия за случилото се. Според тях играчът се е контузил по време на срещата и му е било предложено да бъде отведен в болница, но той и клубът му са отказали.

След края на срещата обаче е постъпила молба за това, но линейката вече била ангажирана с друг случай и това е причината за отказа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Хаус

    7 0 Отговор
    Мисирчо, такива "страшни скандали", че и много по лоши от това, стават всеки. ден у нас. Защо не пишете за тях, а търсите какво е станало в Русия?