Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 09:00 1 617 6

Левски е много близо да разреши пореден казус

  • анте блажевич-
  • футбол-
  • левски-
  • станимир стоилов

Ръководството на клуба проведе няколко разговора с играча, с които да го убедят да разтрогне по взаимно съгласие, но хърватинът не искаше да къса договора си

Левски е много близо да разреши пореден казус - 1
Снимка: sportal.bg

Левски е много близо да разреши пореден казус. "Сините" и ненужният Анте Блажевич ще се разделят през зимата. Хърватският бранител продължава да тренира индивидуално на "Герена", след като не влиза в плановете на Станимир Стоилов. 26-годишният футболист взе участие само в един официален мач на "сините" - загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в първия кръг. Блажевич допусна много грешки и Стоилов даде ясно да се разбере, че няма повече да разчита на него.

Ръководството на клуба проведе няколко разговора с играча, с които да го убедят да разтрогне по взаимно съгласие, но хърватинът не искаше да къса договора си. В последния месец шефовете на "Герена" са постигнали значителен напредък и Блажевич е склонил да си тръгне през зимата със солидна компенсация. По всяка вероятност той ще получи три заплати накуп и ще се превърне в свободен агент.

Бранителят бе единствената грешка на Станимир Стоилов в селекцията. Треньорът на "сините" на няколко пъти призна това, а изпълнителният директор Ивайло Ивков заяви, че играчът е имал информация за треньорска смяна и е показал, че няма амбицията да се развива, а само да прибира заплатата си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пийпинг ТОМ

    1 4 Отговор
    Договорите се подписват и трябва да се изпълняват ! Нали ? Нормално е , момчето да иска неустойка за разтрогване на контракта , щом не е по негова вина. Защо не кажете кой е подписал договора му ? И нека той да плати неустойката. Трябва да е ГОЛЯМ левскар и да го направи за ЛЮБИМИЯ си отбор. Колко му е ?
  • 2 ПЪГУОШ

    1 3 Отговор
    Много интересно нещо са сините. Феновете им дават дарения от джобните си , а шефовете ги раздават за многохилядните заплати на всевъзможни и недоказани футболяги ! И после....леле , кво стана ?
  • 3 Петер Брьогел

    2 2 Отговор
    А нещо за МИЛИОННИТЕ дългове на Леевски , ОСОБЕНО към НАП ! ? Още ли ВЛАСТТА ще ги обгрижва и пази ? Представете си , че вие имате дълг към ДЪРЖАВА и НАП ! Колко ли вреве властите ще ви чакат и траят ?

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Петер Брьогел":

    А нещо за ФАЛИРАЛИЯ отбор там кай ще плаща? Нали искахте и ЛЕВСКИ да фалира тогава кой щеше да плаща?

    Коментиран от #5

  • 5 Славия 1913

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Само ЛевскИ ......извикали главните фенове Бойко ТИКВАТА и Делян ДПС-то ! Честито !

    Коментиран от #6

  • 6 Люлин мрази Офча купел

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Славия 1913":

    Само Левски.